imagefp4Kontakt os:

 

 

 

 

Læs op

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ansatte

 Ute

Ute Mammen, daglig leder af Frivilligcenter Tønder siden 1. juli 2011.

 Ute er sygemeldt, men er nu startet i praktik 7 timer om ugen.

Ute blev i 1988 uddannet til pædagog og har siden også uddannet sig til folkeskolelærer og terapeut. Senest har hun arbejdet som intern streetwalker ved EUC Syds 4 afdelinger i Sønderjylland, som vejleder ved Produktionsskolen i Haderslev og som intern lærer ved Statsfængslet Renbæk.

Interessen for mennesker generelt, har altid været stor og har ført hende langt omkring i hendes pædagogiske karriere.

Ansættelsen her ved Frivilligcenter Tønder, kan betegnes som hendes drømmestilling. Allerede i 1994, var hun aktiv medspiller i etableringen af ”Frivillighedsformidlingen i Sønderjyllands Amt”, hvor hun dels engagerede sig i opbygningen af kontoret og også fungerede som frivillig for såvel en ungdoms-krise-telefonlinje, børns voksenvenner og en lektiecafe i et kælderlokale ved Høje Kolstrup boligforening. Det hele foregik dog ved siden af fast, lønnet arbejde.

Nu, at have fået muligheden for, at koncentrere sig 100 % om det frivillige, sociale arbejde, vækker stor glæde og hun håber, at etableringen af dette Frivilligcenter vil blive brugt af rigtig mange.

Frivilligcenter Tønder er kommet godt fra start og henvendelserne fra såvel foreninger, organisationer og enkelt personer, er støt stigende.

Der er altid kaffe på kanden, så kig ind, ring eller skriv, hvis der er noget vi kan gøre for digJ

 Lis er ansat som vikar under Utes sygdom.

Lis Tramm, administrativ medarbejder ved Frivilligcenter Tønder:

Lis Tramm, ansat som administrativ medarbejder ved Frivilligcenter Tønder fra januar 2013.

Lis har en uddannelse som Økonoma og arbejdede ved de Sønderjyske sygehus køkkener i ca. 28 år. Senere tog hun en erhvervslærer uddannelse og har været underviser på EUC Syd og på Haderslev Produktionsskole i ca. 5 år.

Om sig selv siger Lis. "Jeg interesserer mig meget for det frivillige arbejde generelt og glæder mig til at hjælpe de frivillige foreninger med hvad de måtte ønske, det være sig udarbejdelse af programmer og pr. materiale og alt lige fra IT hjælp og hjælp til ansøgning af fonde."

Kom forbi Tønder Medborgerhus, Østergade 63 og vi kan tage en snak om, hvad lige præcis du har brug for.