Ansatte pr. 01.06.2019

 Ute

Ute Mammen, daglig leder af Frivilligcenter Tønder siden 1. juli 2011.

 

Ute blev i 1988 uddannet til pædagog og har siden også uddannet sig til folkeskolelærer og terapeut. Senest har hun arbejdet som intern streetwalker ved EUC Syds 4 afdelinger i Sønderjylland, som vejleder ved Produktionsskolen i Haderslev og som intern lærer ved Statsfængslet Renbæk.

Interessen for mennesker generelt, har altid været stor og har ført hende langt omkring i hendes pædagogiske karriere.

Ansættelsen her ved Frivilligcenter Tønder, kan betegnes som hendes drømmestilling. Allerede i 1994, var hun aktiv medspiller i etableringen af ”Frivillighedsformidlingen i Sønderjyllands Amt”, hvor hun dels engagerede sig i opbygningen af kontoret og også fungerede som frivillig for såvel en ungdoms-krise-telefonlinje, børns voksenvenner og en lektiecafe i et kælderlokale ved Høje Kolstrup boligforening. Det hele foregik dog ved siden af fast, lønnet arbejde.

Nu, at have fået muligheden for, at koncentrere sig 100 % om det frivillige, sociale arbejde, vækker stor glæde og hun håber, at etableringen af dette Frivilligcenter vil blive brugt af rigtig mange.

Frivilligcenter Tønder er kommet godt fra start og henvendelserne fra såvel foreninger, organisationer og enkelt personer, er støt stigende.

Der er altid kaffe på kanden, så kig ind, ring eller skriv, hvis der er noget vi kan gøre for digJ

 

 

 

Aktivt Ældreliv