imagefp4Kontakt os:

 

 

 

 

Læs op

Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frivillige til " Lev med demens, motion og samvær"

Er der frivillige hænder der har lyst til at deltage i vores nye projekt ”Lev med demens- motion og samvær” Så hører jeg gerne fra dem. Vi sørger for at klæde dem på til opgaven. Projektet laves i samarbejde med DGI- idræt/gymnastikforeningerne- Alzheimerforeningen og andre hvis de har interesse….

Vi søger frivillige, som har lyst til at være med som frivillig til at lave øvelserne sammen med borgere med demens og hygge sig bagefter mens der snakkes og drikkes vand. Der kan i få tilfælde være behov for, at følges med borgeren hvis ved kommende ikke kan huske at komme eller finde hjem.

Hvis man har lyst til at blive instruktør er der kursus den 1 oktober. (tilmeldingen er overskredet men vi finder nok en løsning hvis der en nogen der har lyst) Kurset er gratis for dem som vil være en del af projektet.

Vi har møde den 13 oktober kl 19.00 for frivillige og instruktøre. Vi har brug for hjælpende hænder i Toftlund, Skærbæk Løgumkloster, Agerskov, og Tønder. Ret henvendelse til Randi Schmidt Jespersen for sted.

Randi Schmidt Jespersen
Demenskoordinator

 

74 92 92 92 / 20 18 43 82

rasc@toender.dk