Bliv frivillig eller søg støtte og rådgivning!

 

Vi arbejder for at gøre det lettere at blive frivillig og lettere at finde støtte og rådgivning i de mange foreninger og tilbud i lokalområdet.


Bliv frivillig

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk.

 Ifølge Social- og Integrationsministeriets "Frivilligrapport" fra 2012 har godt 1,8 millioner danskere (40 %) været engageret i frivilligt arbejde.

 Flertallet er frivillige inden for idræt, kultur og fritid, men mange er også engageret i det frivillige, sociale arbejde. Tilsammen har frivillige givet omkring 350 millioner timer i 2012.

 Størstedelen af de danskere, der ikke er frivillige, ville sandsynligvis engagere sig, hvis de blev bedt om det.

Klik på Bliv  frivillig for mere info og inspiration.


Støtte og rådgivning

Hvis du søger støtte og rådgivning, så er der en bred vifte af frivillige, sociale tilbud i vores kommune, som henvender sig til mennesker med forskellige behov og problemstillinger.

Klik på social vejviser ( i bunden af siden) for mere info og for at søge i vores oversigt over frivillige, sociale tilbud.

Find frivillige jobs i Tønder Kommune på nedenstående link.. Under "Find job", under geografi "Tønder Kommune"  tryk herefter på "søg", så finder du de frivillige jobs, der er i Tønder kommune.

frivilligjob.jobbank

 

Kontakt Frivilligcenter Tønder, hvis du har brug for yderliger hjælp eller videnAktivt Ældreliv